Vaj ulliri Bio ekstra i virgjer Shkalla Sh.

Vaj Ulliri Organik Ekstra i Virgjër - 0,5L Gold Medal - SHKALLA

Lista e cmimeve CHF 9.31
Lista e cmimeve Çmimi me zbritje CHF 9.31
Ne shitje I lodhur
mezemer icon product
Përshkrim
Ky vaj ulliri është kultivuar nga varietetet e ullirit Bardhë, Tiranes dhe Kalinjot, dhe shquhet për ngjyrën e tij jeshil-arte dhe aromën e veçantë të bimëve mesdhetare.
Informacioni i produktit
Përshkrim

Ky vaj ulliri është kultivuar nga varietetet e ullirit Bardhë, Tiranes dhe Kalinjot, dhe shquhet për ngjyrën e tij jeshil-arte dhe aromën e veçantë të bimëve mesdhetare. Profili i shijes ofron një aludim të butësisë dhe një nxehtësi të butë, e gjatë, duke e bërë atë të përsosur për aplikime gatimi ku kërkohet ngrohje e butë, si për veshjen e sallatave.

Për të përmbushur standardet për vajin e ullirit ekstra të virgjër, nivelin e aciditetit nuk duhet ta kalojë 0.8%. Vaji ynë Organik Extra Virgin Olive plotëson këtë standard me krenari, duke siguruar cilësinë më të lartë për krijimet tuaja kulinare. Ruhet më mirë larg burimeve të nxehtësisë dhe dritës direkte për të ruajtur cilësinë e tij të jashtëzakonshme.

Vajin tonë të ullirit, i nderuar me "Medaljen e Artë", e dëshmon cilësinë e tij të shkëlqyeshme. Kjo njohje vjen nga konkursi ndërkombëtar i njohur Premio Biol 2023, i cili vlerëson ekskluzivisht vajrat e ullirit organik. Ndër 400 vajrat e ullirit organik nga e gjithë bota, vaji ynë u dallua si fitues, një nderim që kemi mbajtur prej vitit 2005. Ky çmim simbolizon cilësinë dhe një garanci për konsumatorët që kërkojnë vajin e ullirit organik më të mirë.

Rreth prodhuesit
mezemer icon product
Përjetoni trashëgiminë e pasur të traditës shekullore të ullirit të familjes Shkalla Sh. Dëshmoni evolucionin e teknologjisë sonë të prodhimit, duke rritur cilësinë e produktit duke përqafuar ndjeshmërinë organike. Që nga viti 1996, ne kemi qëndruar me krenari midis prodhuesve kryesorë të Shqipërisë të vajit të ullirit ekstra të virgjër, duke demonstruar përkushtimin tonë për përsosmëri.Në vitin 2003, përkushtimi ynë u njoh me çertifikim nga Bio Inspecta, duke na shtyrë drejt shpërndarjes intensive evropiane. Bashkëpunimi me fermerët vendas në Tiranë dhe më gjerë, nga Farka në Lushnjë, siguron cilësinë më të mirë nga pema në tryezë.Zbuloni përkushtimin tonë familjar në zemër të Lundër, vetëm 6 km nga qendra e Tiranës, ku rrugëtimi ynë nisi me Ramazan Shkallën një shekull më parë. Ullinjtë tanë në Farkë lulëzuan në mullirin e familjes sonë.Duke konkurruar çdo vit në konkursin prestigjioz të Italisë "Vaj ulliri më i mirë organik" që nga viti 2005, ne renditemi vazhdimisht në dhjetëshen më të mirë në botë. Përjetoni përsosmërinë e vajit të ullirit Shkalla Sh - një traditë e shijes, cilësisë dhe krenarisë familjare.
Lexo më shumë
You may also be interested in...