Vaj ulliri Organik Bio Musai

Vaji i Ulliri Organik BIO Extra Virgjer - 0,5 L Gold Medal - Musai

Lista e cmimeve CHF 11.50
Lista e cmimeve Çmimi me zbritje CHF 11.50
Ne shitje I lodhur
mezemer icon product
Përshkrim
Musaj Olive Oil Ltd sjell në jetë artin e vajit të ullirit me një mision të fokusuar në cilësi.
Informacioni i produktit
Përshkrim

Musaj Olive Oil Ltd sjell në jetë artin e vajit të ullirit me një mision të fokusuar në cilësi. Vaji ynë i ullirit me cilësi të lartë, i virgjër dhe ekstra i virgjër, është nderuar me certifikimin organik nga Bio Inspecta. Ky certifikim prestigjioz na lejon të eksportojmë vajin tonë të ullirit në Shtetet e Bashkuara, Evropë dhe Azi, duke sjellë shijen autentike të tokave tona në kuzhinat anembanë botës.

Marka që mishëron përkushtimin tonë është MUSAI. Ne ofrojmë një vaj ulliri që përfaqëson qëndrueshmëri të patëmetë të cilësisë, të njohur dhe vlerësuar nga një rrjet në rritje klientësh. Në tregun kombëtar pozicionohemi me krenari në segmentin e mesëm dhe të lartë, duke paraqitur një produkt që përqafon traditën e trojeve jugore, të pasura me ullishte me varietete vendase si Kalinjot.

Ullinjtë tanë korren me kujdes të jashtëzakonshëm dhe përpunohen me kujdes në fabrikën tonë të vajit, ku shtypen në të ftohtë për të ruajtur plotësisht përfitimet shëndetësore. Në bashkëpunim të ngushtë me Shoqatën Shqiptare të Bujqësisë Organike, ne prodhojmë vajin tonë ekstra të virgjër të ullirit me pasion, nga kodrat e Skrofotinës, Cerkovinës dhe Trevllazerit, pranë Vlorës. Çdo pikë e këtij vaji të shijshëm mbart me vete aromat dhe shijet autentike të një rajoni të pasur me histori dhe traditë.

Përbërësit vijnë direkt nga zemra e Shqipërisë dhe janë në përputhje me standardet rigoroze evropiane të cilësisë dhe vlerave ushqyese. Me Musaj Olive Oil Ltd, sillni në tryezë ekselencën e vajit të ullirit, fryt i pasionit, përkushtimit dhe traditës.

Ky vaj ulliri është një eliksir jeshil i pastër dhe i qartë. Ai krenohet me një profil frutash me intensitet të mesëm me nota të dallueshme të mollës së gjelbër të freskët, barit të sapokositur dhe një nuancë delikate bajameje. Pas shijimit, do të hasni në një hidhësi të ekuilibruar mirë me intensitet mesatar, i cili butësisht merr epërsinë ndaj mprehtësisë. Ai shpalos një përzierje të këndshme nuancash bimore, duke përfshirë nuanca frutash të pjekura, gjethe aromatike, barishte aromatike, perime të freskëta të kopshtit dhe një cilësi delikate barishtore që mbetet në qiellz.

 • Shija dhe aroma karakteristike e vajit MUSAI janë të njohura; është testuar nga shumë Olivetti International Panele degustimi vaji dhe laboratorë të akredituar në Itali. Rezultatet e testit janë të disponueshme. 14 medalje ari, duke përfshirë medalje ari shtesë


 • 2008: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali – Çmimi BIOL Albania
 • 2008: Konkursi Kombëtar në Tiranë, - Çmimi i Parë
 • 2012: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali, Çmimi BIOL Albania
 • 2013: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali, MEDALJA E ARTË
 • 2013: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali, Çmimi BIOL Albania
 • 2013 Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Kroaci, MEDALJA E ARTË
 • 2013: Konkursi Kombëtar në Tiranë, Çmimi i Parë
 • 2014: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali, Çmimi BIOL Albania
 • 2014: Konkursi Kombëtar në Tiranë, Çmimi i Parë
 • 2014: Konkursi Kombëtar në Sarandë, Çmimi i Parë
 • 2015: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali, MEDALJA E ARTË
 • 2015: Konkursi Ndërkombëtar BIOLNOVELLO – Itali, MEDALJA E ARTË
 • 2016: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali, MEDALI EXTRA GOLD
 • 2016: Konkursi Kombëtar në Tiranë, Çmimi i Parë
 • 2017: Konkursi Ndërkombëtar Olive Japan, në Japoni, MEDALJA ARGJENDIT
 • 2017: Gara Kombëtare në Tiranë, MEDALJA E ARTË
 • 2018: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali, MEDALJA EXTRA ARTË
 • 2018: Panairi i Tregtisë HWK Hong Kong - në Hong Kong - Çmimi për produktin më të mirë natyror
 • 2018: Hong Kong HWK exp- në Hong Kong - Dizajni më i mirë i paketimit të ushqimit
 • 2020: Konkursi Ndërkombëtar BIOLNOVELLO – Itali, MEDALJA EXTRA ARTË
 • 2020: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali, MEDALJA EXTRA ARTË
 • 2021: Konkursi Ndërkombëtar BIOLNOVELLO - Itali, MEDAL EXTRA GOLD
 • 2021: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali, MEDALI EXTRA GOLD
 • 2022: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali, MEDALJA EXTRA ARTË
 • 2023: Konkursi Ndërkombëtar BIOL – Itali, MEDALJA E ARTË
 • 2023: Konkursi Botëror i Vajit të Ullirit NYIOOC, Nju Jork, MEDALJA E ARTË (marka jonë Illyria)
Rreth prodhuesit
mezemer icon product
Musaj Olive Oil sh.pk është një biznes familjar dhe prej shumë vitesh renditet si një nga prodhuesit më cilësor të vajit të ullirit në Shqipëri. Menaxhohet nga familja Musaj dhe ndodhet në rrethin e Vlorës. Fokusi kryesor i kompanisë ka qenë vaji i ullirit me cilësi të lartë. Produkti ynë është i çertifikuar nga Albinspect - Bio Inspecta si vaj ulliri organik, sipas standardeve evropiane. Kompania përpunon vetëm ullinj të kultivuar në mënyrë organike nga Vlora, një nga zonat më të pasura në ullishtat e vendit. Gjatë 16 viteve të fundit, ne kemi përmirësuar vazhdimisht objektin tonë të vajit të ullirit, në mënyrë që të garantojmë cilësinë më të mirë të mundshme të produktit. Me pajisjet e furnizuara nga Alfa-Laval, Musa ltd. ka përmirësuar kapacitetin e saj prodhues dhe ka përmirësuar prodhimin e saj. Aktualisht, Musaj Olive Oil Ltd mund të prodhojë deri në 400 ton vaj në një sezon (tetor-dhjetor). Ne kemi prodhuar vazhdimisht dhe në mënyrë të qëndrueshme vaj ulliri cilësor për më shumë se 27 vjet. Fokusi në ruajtjen e cilësisë së lartë dhe prodhimit organik na kanë renditur si një nga prodhuesit më të mirë të vajit të ullirit në Shqipëri. Ne jemi krenarë për atë që kemi arritur, por të etur për të avancuar drejt çdo përmirësimi të mundshëm si të produktit ashtu edhe të shërbimeve tona. mundësi për përmirësim të mëtejshëm. Ne të gjithë besojmë se vaji i ullirit ekstra i virgjër me shije më të mirë vjen vetëm nga ullishtat e cilësisë më të lartë dhe të menaxhuara më së miri. Një pjesë thelbësore e arritjeve dhe përkushtimit tonë ndaj cilësisë i përket fermerëve prodhues të ullirit të cilët na furnizojnë me ullinj me cilësi të lartë. Musaj Olive Oil Ltd prodhon vaj ulliri të virgjër dhe ekstra të virgjër të cilësisë së lartë. Produkti ynë është i certifikuar si organik(bio) nga Bio Inspecta. Kjo i mundëson kompanisë të eksportojë vajin e ullirit në SHBA, tregjet evropiane dhe aziatike. Vaj ulliri me fenol të lartë Burimi i lëndës së parë të furnizimit të mullirit tonë mbetet Rajoni Jugor i vendit, i cili është i pasur me ullishtat e varietetit vendas të quajtur “Kalinjot”. Këta ullinj, të vjelur me kujdes dhe të menaxhuar pas vjeljes, janë me presim të ftohtë në objektin tonë. I gjithë ky proces i mundëson vajit të ullirit të ruajë sa më shumë përfitimet e tij shëndetësore. Ullinjtë Kalinjot janë të pasur me polifenol të lartë dhe shfaqin nivele të larta të përbërjeve aromatike. Përbërësit cilësorë dhe ushqyes të këtij vaji përmbushin standardet evropiane.
Lexo më shumë
You may also be interested in...