Verë e bardhë Duka

Cabernet Sauvignon 2021 - 14,5% vol - Kantina DUKA

Lista e cmimeve CHF 22.80
Lista e cmimeve Çmimi me zbritje CHF 22.80
Ne shitje I lodhur
mezemer icon product
Përshkrim
Verë me ngjyrë rubin të ndezur, e dendur, me aroma të larmishme ku spikasin kumbulla, mendra dhe aroma e manushaqes.
Informacioni i produktit
Përshkrim

Verë me ngjyrë rubin të ndezur, e dendur, me aroma të larmishme ku spikasin kumbulla, mendra dhe aroma e manushaqes. Ka shije të thatë, të freskët, mjaft tanike, me trup dhe të qëndrueshme. Këshillohet të shoqërohet me gatime viçi furre, shpendësh të egër dhe djathra të stazhionuara.

mezemer icon product
Duka
Përkushtimi dhe kujdesi ynë në prodhimin e verës Duka fillon me tokën dhe hardhinë me vendndodhjen e saj në qarkun e Durrësit dhe nënrajonin e Ishëm. 5.5 hektarë vresht janë përhapur që nga viti 2004 në formën e një amfiteatri, për sa i përket mikroklimës së krijuar nga pyjet dhe erërave të ftohta që e përqafojnë atë nga jugu. Kultivarët Merlot, Cabernet Sauvignon dhe Tempranillo rriten në mënyrë organike në vreshtin tonë. Që prodhojnë verëra njëvarietale, si dhe verën e Rezervës Duka që është një përzierje e Cabernet Sauvignon, Merlot dhe Tempranillo. Në gamën e produkteve është shtuar edhe Grappa e Gjyshit, një distilim tradicional nga Shqipëria, i prodhuar në kujtim të Enver Dukës, i cili shkroi fjalitë e para në historinë e vreshtit el Duka. Për të qenë më tej një histori që ndërthur traditën dhe teknologjinë bashkëkohore.
Lexo më shumë
You may also be interested in...