Verë e bardhë Caco

Lyhnid i bardhë 2021 - 12,5% vol. - Kantina CACO

Lista e cmimeve CHF 15.80
Lista e cmimeve Çmimi me zbritje CHF 15.80
Ne shitje I lodhur
mezemer icon product
Përshkrim
Lyhnid është emri i lashtë i liqenit të Ohrit.
Informacioni i produktit
Përshkrim
Lyhnid është emri i lashtë i liqenit të Ohrit. Liqeni ka një ndikim shumë të madh në mikroklimën e zonës duke ndikuar direkt në cilesinë e rrushrave të zonës përrreth. Për të krijuar një produkt i cili prezanton më së miri karakteristikat e zonës dhe identitetin e prodhuesit Kantina Caco sjell produktin Lyhnid i Bardhë një përzierje e varieteteve të bardha më të kultivuara në vreshtat e zonës të Pogradecit, Muskat, Riesling dhe Tokai. Verë e bardhë me aromaticitet të larmishëm, freski dhe trup shumë të mirë dhe një shijshmëri që zgjat.
Rreth prodhuesit
mezemer icon product
Kantina Caco ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1993 me prodhimin e rakisë, rreth vitit 2000 ka filluar prodhimin e verës, në vitin 2018 e gjithë linja e re e prodhimit është rinovuar me teknologji italiane. Aktualisht prodhohen 3 etiketa grappa dhe 6 etiketa verë.
Lexo më shumë
You may also be interested in...