Verë e kuqe Medaur

Kallmet Rezervë 2018 - 14% vol. - Kantina MEDAUR

Lista e cmimeve CHF 26.30
Lista e cmimeve Çmimi me zbritje CHF 26.30
Ne shitje I lodhur
mezemer icon product
Përshkrim
Vera jonë prodhohet ekskluzivisht me varietetin vendas shqiptar Kallmet.
Informacioni i produktit
Përshkrim
Vera jonë prodhohet ekskluzivisht me varietetin vendas shqiptar Kallmet. Pas 12 muajsh plakje në fuçi lisi, rezultati është një aromë intensive e manave, një ngjyrë rubin intensive dhe një shije të butë dhe të qëndrueshme. Shkon në mënyrë të përkryer me pjatat e mishit të kuq, djathrat dhe mishrat e përpunuar. Vreshtat tona ndodhen në rajonin piktoresk të Koplikut, brenda Malajzisë së Madhe.

Kjo verë ka aciditet të moderuar dhe një përmbajtje alkooli prej 13%, me një aromë të butë që zgjat për një kohë të gjatë. Shkon në mënyrë të përkryer me një gamë të gjerë pjatash, duke përfshirë djathëra, mish, fruta dhe ëmbëlsira, për t'u shërbyer dhe ruajtur në një temperaturë prej 12-18℃.
Kantina Medaur
mezemer icon product
Kantina Medaur është themeluar në vitin 2003, me vendndodhje në Koplik në zonën e Malsisë Madhe, Shqipëri. Federico Cerelli drejton prej 4 vitesh kantinë “Medaur”. Ai ndjek çdo hap nga prodhimi deri në fazën përfundimtare të shisheve. Federico është një prodhues i verës italiane dhe ka mbikëqyrur kantina të rëndësishme në zonën Chianti të Toskanës si: Antinori, Castello di Gabbiano, Cavaliere d'oro.
Lexo më shumë
You may also be interested in...