mezemer wine oils distillates
Shpirtrat
MADE IN ALBANIA
PRODUKTET
Verëra, Raki, Vajra; produktet e Me Zemër
Filtrat
4 produkte

 • Kallmeti
  Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 45%vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve 229,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 229,00 kr
 • Herta
  Rakia e Shefit Dod - e vjetëruar 50% vol. - Kantina Herta
  Lista e cmimeve 262,72 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 262,72 kr
 • Kinolli
  George's Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve 343,07 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 343,07 kr
 • Kinolli
  Raki rrushi Mokat - 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve 202,69 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 202,69 kr
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht