Prodhuesi ynë kantina Caco.
100% i certifikuar shqiptar.

Rreth kantina Caco:

mezemer icon product
Caco
Kantina Caco ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1993 me prodhimin e rakisë, rreth vitit 2000 ka filluar prodhimin e verës, në vitin 2018 e gjithë linja e re e prodhimit është rinovuar me teknologji italiane. Aktualisht prodhohen 3 etiketa grappa dhe 6 etiketa verë.

Vendndodhja e Verarise Caco

Mbledhja: Cantina Caco

Filtrat
4 produkte

 • Caco
  Harmoni 2019 - 13,5% vol.- Kantina CACO - Gold medal
  Lista e cmimeve €26,70
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €26,70
 • Caco
  Pamid Rozë 2020 -12% vol.- Kantina CACO
  Lista e cmimeve €19,30
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €19,30
 • Caco
  Lyhnid i bardhë 2021 - 12,5% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve €18,10
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €18,10
 • Caco
  Lyhnid i kuq 2019 - 13% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve €19,30
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €19,30
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht