Prodhuesi ynë fabrika e vajit Shkalla Sh.
100% i certifikuar shqiptar.
mezemer icon product
Përjetoni trashëgiminë e pasur të traditës shekullore të ullirit të familjes Shkalla Sh. Dëshmoni evolucionin e teknologjisë sonë të prodhimit, duke rritur cilësinë e produktit duke përqafuar ndjeshmërinë organike. Që nga viti 1996, ne kemi qëndruar me krenari midis prodhuesve kryesorë të Shqipërisë të vajit të ullirit ekstra të virgjër, duke demonstruar përkushtimin tonë për përsosmëri.Në vitin 2003, përkushtimi ynë u njoh me çertifikim nga Bio Inspecta, duke na shtyrë drejt shpërndarjes intensive evropiane. Bashkëpunimi me fermerët vendas në Tiranë dhe më gjerë, nga Farka në Lushnjë, siguron cilësinë më të mirë nga pema në tryezë.Zbuloni përkushtimin tonë familjar në zemër të Lundër, vetëm 6 km nga qendra e Tiranës, ku rrugëtimi ynë nisi me Ramazan Shkallën një shekull më parë. Ullinjtë tanë në Farkë lulëzuan në mullirin e familjes sonë.Duke konkurruar çdo vit në konkursin prestigjioz të Italisë "Vaj ulliri më i mirë organik" që nga viti 2005, ne renditemi vazhdimisht në dhjetëshen më të mirë në botë. Përjetoni përsosmërinë e vajit të ullirit Shkalla Sh - një traditë e shijes, cilësisë dhe krenarisë familjare.
Lexo më shumë

Vendndodhja e Fabrikës së Vajit Shkalla SH.

Mbledhja: Olio Shkalla

Scopri la ricca tradizione centenaria dell'olio d'oliva della famiglia Shkalla Sh. Osserva l'evoluzione della nostra tecnologia di produzione, che migliora la qualità del prodotto abbracciando la sensibilità organica. Dal 1996 siamo orgogliosamente tra i principali produttori di olio d'oliva extravergine in Albania, testimoniando il nostro impegno per l'eccellenza.

Nel 2003, la nostra dedizione è stata riconosciuta con la certificazione da parte di Bio Inspecta, proiettandoci in una distribuzione europea intensiva. Collaborare con agricoltori locali a Tirana e oltre, da Farka a Lushnja, assicura la massima qualità dalla pianta alla tavola.

Scopri la nostra dedizione familiare nel cuore di Lundër, a soli 6 km dal centro di Tirana, dove il nostro viaggio è iniziato con Ramazan Shkalla un secolo fa. I nostri ulivi a Farkë hanno prosperato nel mulino di famiglia.

Partecipando annualmente al prestigioso concorso "Miglior Olio d'Oliva Biologico" in Italia dal 2005, ci posizioniamo costantemente tra i primi dieci al mondo. Vivi l'eccellenza dell'olio d'oliva Shkalla Sh: una tradizione di gusto, qualità e orgoglio familiare.

Filtrat
1 produkt

  • Shkalla Sh.
    Vaj Ulliri Organik Ekstra i Virgjër - 0,5L Gold Medal - SHKALLA
    Lista e cmimeve €11,60
    Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €11,60
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht