Politika e kukive

INFORMACION I ZGJERUAR TË COOKIE

Premia

Ky zbulim është bërë për faqen e internetit "www.mezemer.com/" (Sit) në pronësi të ME ZEMËR SH.P.K., me seli në Rr. Abdyl Frashëri, Pall. 31 Kati 3, Ap. 8, Tiranë - Shqipëri, regjistruar në Dhomën e Tregtisë Tiranë me V.A.T. Nr. M11724015T kapitali aksionar i paguar plotësisht prej 100,00 Lekë (Shoqëria), si Kontrollues i të Dhënave.

Informacioni këtu jepet për faqen "" (Sit), në pronësi të ME ZEMËR. SH.P.K., me seli ne Tirane, Shqiperi.

.

Çfarë janë cookies dhe për çfarë përdoren

Një cookie është një skedar teksti që një faqe interneti e vizituar nga përdoruesi e dërgon në terminalin e tij ose të saj (kompjuter, pajisje celulare si smartphone ose tablet), ku ruhet në mënyrë që të ritransmetohet në atë sajt në një vizitë të mëvonshme në atë sajt.

Cookie-t dallohen nga njëri-tjetri:

- sipas subjektit që i instalon, në varësi të faktit nëse është i njëjti operator i faqes së vizituar (të ashtuquajturat "cookie të palës së parë") ose një entitet tjetër (të ashtuquajturat "cookie të palës së tretë") ;

- sipas qëllimit të çdo cookie: disa cookie lejojnë një navigim më të mirë, duke ruajtur disa zgjedhje të përdoruesit, për shembull gjuhën (të ashtuquajturat "cookie teknike"), cookie të tjera lejojnë monitorimin e navigimit të përdoruesit gjithashtu për këtë qëllim të dërgimit të reklamave dhe/ose ofrimit të shërbimeve në përputhje me preferencat e tij (të ashtuquajturat "cookie të profilizimit").

Vetëm skedarët e profilizimit kërkojnë pëlqimin paraprak të përdoruesit për përdorimin e tyre.

.

Sajti përdor cookie teknike dhe profilizuese të palës së parë, si dhe skedarë të profilizimit të palëve të treta.

Kompania është përgjegjëse vetëm për kukit e palës së parë që instalon në sajt.

Mënyra e shprehjes së pëlqimit për profilizimin e kukive

Në vizitën tuaj të parë në sajt, ju mund të pranoni të gjitha kukit duke kryer një nga veprimet e mëposhtme:

.

- duke klikuar butonin Prano që gjendet në vetë banerin.

Në vizitën tuaj të parë në sit, nëse nuk kryeni asnjë nga veprimet e përshkruara në baner, por, nga baneri, hyni në këtë njoftim të zgjeruar informacioni, ju mund të ndërveproni me formularët individualë të pëlqimit që mund të jenë të pranishëm në njoftimi i zgjeruar i informacionit ku mund të jepni dhe/ose të refuzoni miratimin, sipas rastit, për instalimin e skedarëve të personalizimit duke klikuar në lidhjen e duhur të dhënë në kolonën "Njoftimi i privatësisë dhe formulari i pëlqimit" të tabelës më poshtë. Ju lutemi vini re: Nëse nuk ndërveproni me formularët e pëlqimit dhe dilni nga politika e zgjeruar duke mbyllur faqen në të cilën gjendet politika ose duke vazhduar të shfletoni sajtin, ju po jepni pëlqimin për të gjitha skedarët e skedarëve.