eKSELENCA SHQIPTARE
Verërat tona
mezemer wine oils distillates
PASIONI PËR TRADITËN
Verë, vaj, raki
Me Zemër u ofron klientëve të saj vetëm produktet më të mira shqiptare, të prodhuara në mënyrë tradicionale nga artizanët tanë. Çdo produkt që ne ofrojmë përfaqëson bukurinë, mjeshtërinë dhe origjinalitetin e kulturës së vërtetë shqiptare. Misioni ynë është të promovojmë artizanat shqiptare në nivel ndërkombëtar, të mbështesim komunitetet lokale dhe të ruajmë traditat e tyre. Prandaj, ne jemi krenarë t'ju ofrojmë një gamë të gjerë produktesh që përfaqësojnë përsosmërinë e kulturës dhe historisë sonë.
Rrushi më i vjetër në botë
Varietetet e lashta të rrushit
Prodhuesit tanë
MADE IN ALBANIA
Kemi udhëtuar në të gjithë Shqipërinë për të takuar artizanët më të mirë shqiptarë, përfaqësues të ekselencës dhe traditës, si dhe për të rizbuluar perlat e fshehura të tokës sonë. Falë edhe bashkëpunimit me partnerë të kualifikuar ndërkombëtarë, si AIS Club Albania, ne kemi përzgjedhur ata prodhues që janë të apasionuar pas tokës dhe kulturës së tyre dhe janë në gjendje ta shndërrojnë këtë pasion në produkte të cilësisë të lartë. Prandaj, Me Zemër sot është në gjendje të garantojë se çdo produkt i saj është bërë me teknika të përcjella brez pas brezi dhe lëndë të parë cilësore, të kultivuara me dashuri nga furnitorët tanë.
mezemer wine oils distillates
7 dite ne jave
shërbimi shumëgjuhësh ndaj klientit
2 dite
për të dërguar në mbarë vendin
100%
prodhime artizanale shqiptare
Traditat
dhe respekt për mjedisin