Verë rozë Caco

Pamid Rozë 2020 -12% vol.- Kantina CACO

Lista e cmimeve CHF 16.80
Lista e cmimeve Çmimi me zbritje CHF 16.80
Ne shitje I lodhur
mezemer icon product
Përshkrim
Pamidi është varietet tipik Shqiptar që gjendet në zonën e Pogradecit.
Informacioni i produktit
Përshkrim
Pamidi është varietet tipik Shqiptar që gjendet në zonën e Pogradecit. Veshuli i Pamidit gjendet në bazilikën e Linit. E vecanta e varietetit Pamid është ngjyra e kuqe e veshulit. Një rrush që mund të prodhohet verë rose ose verë e bardhe. Vera Pamid Rose është një verë elegante me aroma të larmishme, freski shumë të mirë dhe shijshmëri të qëndrueshme. Këshillohet si aperitiv ose me gatime të lehta.
Rreth prodhuesit
mezemer icon product
Kantina Caco ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1993 me prodhimin e rakisë, rreth vitit 2000 ka filluar prodhimin e verës, në vitin 2018 e gjithë linja e re e prodhimit është rinovuar me teknologji italiane. Aktualisht prodhohen 3 etiketa grappa dhe 6 etiketa verë.
Lexo më shumë
You may also be interested in...