Verë e bardhë Medaur

Chardonnay “Estate selection” 2020 - 12,5% vol - Kantina MEDAUR

Lista e cmimeve CHF 22.70
Lista e cmimeve Çmimi me zbritje CHF 22.70
Ne shitje I lodhur
mezemer icon product
Përshkrim
Kantina Medaur është sinonim i cilësisë për çdo varietet, duke nxjerrë në pah karakterin dallues të zonës së Zagorit në rajonin "Malesia e Madhe".
Informacioni i produktit
Përshkrim
Kantina Medaur është sinonim i cilësisë për çdo varietet, duke nxjerrë në pah karakterin dallues të zonës së Zagorit në rajonin "Malesia e Madhe". Ne bëjmë maksimumin në çdo fazë të prodhimit dhe përpunimit për të garantuar një produkt të shkëlqyer. Chardonnay ynë ka një aromë delikate lisi, një aromë klasike molle, aciditet të moderuar dhe një nuancë të bukur të artë. Pasi e ruani për 5 muaj në fuçi lisi të freskëta, ka një shije relaksuese dhe shkon në mënyrë perfekte me gatime me bazë peshku, pica dhe fruta. Përmbajtja e alkoolit është 12.5%, dhe temperatura ideale e ruajtjes dhe shërbimit është 8-12℃. Ky Chardonnay ofron një shije dhe pamje franceze, por prodhohet me kujdes në Shqipëri.
Kantina Medaur
mezemer icon product
Kantina Medaur është themeluar në vitin 2003, me vendndodhje në Koplik në zonën e Malsisë Madhe, Shqipëri. Federico Cerelli drejton prej 4 vitesh kantinë “Medaur”. Ai ndjek çdo hap nga prodhimi deri në fazën përfundimtare të shisheve. Federico është një prodhues i verës italiane dhe ka mbikëqyrur kantina të rëndësishme në zonën Chianti të Toskanës si: Antinori, Castello di Gabbiano, Cavaliere d'oro.
Lexo më shumë
You may also be interested in...