Verë e kuqe Medaur

Kallmet Elegance 2018 - 12,5% vol. - Kantina MEDAUR

Lista e cmimeve CHF 18.90
Lista e cmimeve Çmimi me zbritje CHF 18.90
Ne shitje I lodhur
mezemer icon product
Përshkrim
Vera jonë e freskët Kallmet karakterizohet nga aroma e saj tipike që e bën atë unike.
Informacioni i produktit
Përshkrim
Vera jonë e freskët Kallmet karakterizohet nga aroma e saj tipike që e bën atë unike. Ka një nuancë rubin-magenta dhe një aromë elegante që kombinohet në mënyrë të përkryer me një sërë pjatash. Vreshtat tona ndodhen në zonën e bukur të Zagorit, në rajonin e "Malesisë së Madhe".
Kantina Medaur
mezemer icon product
Kantina Medaur është themeluar në vitin 2003, me vendndodhje në Koplik në zonën e Malsisë Madhe, Shqipëri. Federico Cerelli drejton prej 4 vitesh kantinë “Medaur”. Ai ndjek çdo hap nga prodhimi deri në fazën përfundimtare të shisheve. Federico është një prodhues i verës italiane dhe ka mbikëqyrur kantina të rëndësishme në zonën Chianti të Toskanës si: Antinori, Castello di Gabbiano, Cavaliere d'oro.
Lexo më shumë
You may also be interested in...