mezemer wine oils distillates
Të gjitha produktet
MADE IN ALBANIA
PRODUKTET
Verëra, Raki, Vajra; produktet e Me Zemër
Filtrat
28 produkte

 • Kallmeti
  Kallmet Klasik 2020 - 14% vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve €19,20
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €19,20
 • Kallmeti
  Kallmet Prestigj 2019 - 15% vol. - Kantina KALLMETI - Gold medal
  Lista e cmimeve €26,50
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €26,50
 • Uka
  Ceruja 2018- Edicion i limituar- 12,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve €28,00
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €28,00
 • Uka
  Kallmet rezervë 2018 - 14% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve €28,00
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €28,00
 • Kallmeti
  Vaj ulliri Ekstra i virgjër - 1L - KALLMETI
  Lista e cmimeve €15,50
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €15,50
 • Duka
  Shesh i bardhë 2021 - 13,5% vol. - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve €25,30
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €25,30
 • Uka
  Pulëz Rroshnik 2018 - 12,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve €23,70
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €23,70
 • Alimani
  Shesh i zi 2021 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve €20,90
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €20,90
 • Kallmeti
  Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 45%vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve €28,70
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €28,70
 • Caco
  Harmoni 2019 - 13,5% vol.- Kantina CACO - Gold medal
  Lista e cmimeve €25,80
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €25,80
 • Caco
  Pamid Rozë 2020 -12% vol.- Kantina CACO
  Lista e cmimeve €18,70
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €18,70
 • Alimani
  Merlot Rezervë 2017 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve €28,80
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €28,80
 • Bello
  Carmenere 2021 - 13,5% vol. Kantina BELLO - Gold medal
  Lista e cmimeve €34,40
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €34,40
 • Caco
  Lyhnid i bardhë 2021 - 12,5% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve €17,50
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €17,50
 • Herta
  Rakia e Shefit Dod - e vjetëruar 50% vol. - Kantina Herta
  Lista e cmimeve €32,32
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €32,32
 • Duka
  Cabernet Sauvignon 2021 - 14,5% vol - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve €25,30
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €25,30
 • Medaur
  Kallmet Elegance 2018 - 12,5% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve €21,00
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €21,00
 • Belba
  Shesh i zi Kavaljon 2017 - 14,5% vol. - Kantina BELBA
  Lista e cmimeve €35,01
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €35,01
 • Caco
  Lyhnid i kuq 2019 - 13% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve €18,70
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €18,70
 • Bello
  Lunatic Cabernet Sauvignon - 12,5% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve €34,40
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €34,40
 • Alimani
  Shesh i bardhë 2020 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve €20,40
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €20,40
 • Kinolli
  George's Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve €42,20
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €42,20
 • Medaur
  Kallmet Rezervë 2018 - 14% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve €29,10
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €29,10
 • Duka
  Merlot 2020 - 14,5% vol. - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve €21,50
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €21,50
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht