KONTAKTONI
Ekspertët tanë janë të gatshëm t'u përgjigjen pyetjeve tuaja
Informacion ose Kontaktet
Informacion ose Kontaktet Keni nevojë për mbështetje për të përfunduar porosinë tuaj në internet? Ne në ekipin e Me Zemër mund t'ju ndihmojmë.
Adresa: Rr. Abdyl Frashëri 31 vjeç Tiranë Shqipëri
Adresa e Zyrave Qendrore: Rr. Luigi Varanini 26 vjeç Milano Itali
Ne ju përgjigjemi 7 ditë në javë direkt në WhatsApp.
Na kontaktoni
Shërbimit ndaj Klientit është në dispozicionin tuaj të plotë për çdo pyetje apo informacion të mëtejshëm në lidhje me produktet dhe shërbimet tona. Shërbimit ndaj Klientit është në dispozicionin tuaj të plotë për te zgjidhur cdo problematike.

Kam lexuar dhe kuptuar Politika e privatësisë dhe unë e pranoj se të dhënat e mia personale do të përdoren për t'iu përgjigjur kërkesës sime.