Prodhuesi ynë Kantina Medaur.
100% i certifikuar shqiptar.

Rreth Kantina Medaur:

mezemer icon product
Medaur
Veraria Medaur është themeluar në vitin 2003, me vendndodhje në Koplik në zonën e Malajzisë dhe Madhe, Shqipëri. Federico Cerelli drejton prej 4 vitesh kantinë “Medaur”. Ai ndjek çdo hap nga prodhimi deri në fazën përfundimtare të shisheve. Federico është një prodhues i verës italiane dhe ka mbikëqyrur kantina të rëndësishme në zonën Chianti të Toskanës si: Antinori, Castello di Gabbiano, Cavaliere d'oro.

Vendndodhja e Verarise Medaur

Mbledhja: Cantina Medaur

Filtrat
3 produkte

 • Medaur
  Kallmet Elegance 2018 - 12,5% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve €21,00
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €21,00
 • Medaur
  Kallmet Rezervë 2018 - 14% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve €29,10
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €29,10
 • Medaur
  Chardonnay “Estate selection” 2020 - 12,5% vol - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve €25,20
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €25,20
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht