PRODHUESIT TONA
100% prodhues shqiptarë të certifikuar
mezemer wine oils distillates
mezemer wine oils distillates
NJË PASION GJITHSHQIPTAR
Historia e kompanive tona
Furnizuesit tanë përfaqësojnë ekselencën e Made in Albania. Përzierja e përsosur e traditës, e përcjellë brez pas brezi, dhe modernitetit. Ne kërkuam prodhues që shprehnin një pasion të vërtetë për historinë dhe tokën e tyre, duke e kthyer atë në produkte me cilësi dhe vlerë të madhe. Artizanët tanë punojnë me respekt për mjedisin, me vëmendje të madhe për ruajtjen e vendit tonë të bukur. Me historitë e tyre do t'ju prekin dhe me produktet e tyre do t'ju sjellin gëzim. Zbuloni se cilët janë partnerët tanë dhe çfarë i bën ata kaq të veçantë. Nëse keni sugjerime për ne ose dëshironi një produkt që nuk mund ta gjeni në koleksionin tonë, NA KONTAKTONI, ne do të jemi më se të lumtur t'ju akomodojmë!
100% MADE IN SHQIPËRI
Producentët e Me Zemër
Prodhuesit e jashtëzakonshëm të Shqipërisë, të shpërndarë në të gjithë vendin, ju garantojnë një shumëllojshmëri të mahnitshme produktesh ekskluzive.
mezemer wine oils distillates
Kantina Alimani
Tirana
mezemer wine oils distillates
Kantina Bello
Durrës
mezemer wine oils distillates
Kantina Caco
Pogradec
mezemer wine oils distillates
Kantina Kallmeti
Kallmet
mezemer wine oils distillates
Kantina UKA
Kamëz
mezemer wine oils distillates
Kantina Duka
Durrës
mezemer wine oils distillates
Kantina Medaur
Koplik
mezemer wine oils distillates
mezemer wine oils distillates
TRE ARSYE PËR TË MË ZGJEDHUR KOMPANITË ZEMËR
Ne zgjedhim furnitorët tanë bazuar në
Cilësi dhe autenticitet
mezemer wine oils distillates
Produkte të shkëlqyera, nga lëndë të para të përzgjedhura, të përpunuara me dorë, 100% Made in Albania.
Respekt për natyrën
mezemer wine oils distillates
Duke përdorur teknika tradicionale dhe makineri moderne, prodhuesit tanë ruajnë hardhitë me një histori mijëravjeçare dhe kultura vendase, duke mbrojtur ekosistemin e tokës tonë të dashur.
Transparencë dhe profesionalizëm
mezemer wine oils distillates
Forca më e madhe e stafit dhe furnitorëve tanë; për të siguruar udhëtimin tuaj të bërë në Shqipëri.
7 dite ne jave
shërbimi shumëgjuhësh ndaj klientit
2 dite
për të dërguar në mbarë vendin
100%
prodhime artizanale shqiptare
Traditat
dhe respekt për mjedisin
mezemer wine oils distillates
mezemer wine oils distillates
Puna i bën disa ditë të begata,
vera të bën të lumtur të dielave
- CHARLES BAUDELAIRE