SEB

Orange - SEB

Lista e cmimeve CHF 0.00
Lista e cmimeve Çmimi me zbritje CHF 0.00
Ne shitje I lodhur
mezemer icon product
Përshkrim
Orange merr emrin nga lloji i saj.
Informacioni i produktit
Përshkrim
Orange merr emrin nga lloji i saj.
Është një Shesh i Bardhë i pastër, i fermentuar në enë çeliku për rreth 35 ditë në lëkurë. Fermentimi është i natyrshëm me maja indigjene pa kontroll të temperaturës.

Pas fermentimit dhe dekantimit natyral, vera maturohet në tanke të stilit italian të bëra në amforë cocciopesto për rreth 16 muaj. Vlakohet në shishe në bodrum për rreth 6 muaj në një temperaturë konstante prej 12°C.
Kantina Medaur
mezemer icon product
Kantina Medaur është themeluar në vitin 2003, me vendndodhje në Koplik në zonën e Malsisë Madhe, Shqipëri. Federico Cerelli drejton prej 4 vitesh kantinë “Medaur”. Ai ndjek çdo hap nga prodhimi deri në fazën përfundimtare të shisheve. Federico është një prodhues i verës italiane dhe ka mbikëqyrur kantina të rëndësishme në zonën Chianti të Toskanës si: Antinori, Castello di Gabbiano, Cavaliere d'oro.
Lexo më shumë
You may also be interested in...