Verë e bardhë Duka

Shesh i bardhë 2021 - 13,5% vol. - Kantina DUKA

Lista e cmimeve CHF 22.80
Lista e cmimeve Çmimi me zbritje CHF 22.80
Ne shitje I lodhur
mezemer icon product
Përshkrim
Vera Shesh i Bardhë prodhohet nga rrushi autokton shqiptar i varietetit të vreshtit Shesh i Bardhë.
Informacioni i produktit
Përshkrim
Vera Shesh i Bardhë prodhohet nga rrushi autokton shqiptar i varietetit të vreshtit Shesh i Bardhë. Procesi i prodhimit të verës kryhet në një temperaturë të kontrolluar dhe i gjithë sistemi i prodhimit është i certifikuar me standardin e sigurisë ISO 22000. Kjo verë shkon në mënyrë perfekte me kuzhinën e peshkut, ushqimeve të detit dhe djathit të freskët.
mezemer icon product
Duka
Përkushtimi dhe kujdesi ynë në prodhimin e verës Duka fillon me tokën dhe hardhinë me vendndodhjen e saj në qarkun e Durrësit dhe nënrajonin e Ishëm. 5.5 hektarë vresht janë përhapur që nga viti 2004 në formën e një amfiteatri, për sa i përket mikroklimës së krijuar nga pyjet dhe erërave të ftohta që e përqafojnë atë nga jugu. Kultivarët Merlot, Cabernet Sauvignon dhe Tempranillo rriten në mënyrë organike në vreshtin tonë. Që prodhojnë verëra njëvarietale, si dhe verën e Rezervës Duka që është një përzierje e Cabernet Sauvignon, Merlot dhe Tempranillo. Në gamën e produkteve është shtuar edhe Grappa e Gjyshit, një distilim tradicional nga Shqipëria, i prodhuar në kujtim të Enver Dukës, i cili shkroi fjalitë e para në historinë e vreshtit el Duka. Për të qenë më tej një histori që ndërthur traditën dhe teknologjinë bashkëkohore.
Lexo më shumë
You may also be interested in...