mezemer wine oils distillates
Shtëpi
MADE IN ALBANIA
PRODUKTET
Verëra, Raki, Vajra; produktet e Me Zemër
Filtrat
13 produkte

 • Kallmeti
  Vaj ulliri Ekstra i virgjër - 1L - KALLMETI
  Lista e cmimeve 140,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 140,00 kr
 • Uka
  Pulëz Rroshnik 2018 - 12,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 189,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 189,00 kr
 • Kallmeti
  Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 45%vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve 229,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 229,00 kr
 • Alimani
  Merlot Rezervë 2017 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve 229,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 229,00 kr
 • Herta
  Rakia e Shefit Dod - e vjetëruar 50% vol. - Kantina Herta
  Lista e cmimeve 262,70 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 262,70 kr
 • Duka
  Cabernet Sauvignon 2021 - 14,5% vol - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve 201,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 201,00 kr
 • Bello
  Lunatic Cabernet Sauvignon - 12,5% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve 274,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 274,00 kr
 • Belba
  Shesh i zi Kavaljon 2017 - 14,5% vol. - Kantina BELBA
  Lista e cmimeve 284,53 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 284,53 kr
 • Kinolli
  George's Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve 343,04 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 343,04 kr
 • Shkalla Sh.
  Vaj Ulliri Organik Ekstra i Virgjër - 0,5L Gold Medal - SHKALLA
  Lista e cmimeve 89,70 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 89,70 kr
 • Musai
  Vaji i Ulliri Organik BIO Extra Virgjer - 0,5 L Gold Medal - Musai
  Lista e cmimeve 110,69 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 110,69 kr
 • Kinolli
  Raki rrushi Mokat - 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve 202,67 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 202,67 kr
 • Bello
  Merlot 2020 - 13% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve 208,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 208,00 kr
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht