mezemer wine oils distillates
Të gjitha produktet
MADE IN ALBANIA
PRODUKTET
Verëra, Raki, Vajra; produktet e Me Zemër
Filtrat
26 produkte

 • Kallmeti
  Kallmet Klasik 2020 - 14% vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve 231 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 231 kr
 • Kallmeti
  Kallmet Prestigj 2019 - 15% vol. - Kantina KALLMETI - Gold medal
  Lista e cmimeve 318 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 318 kr
 • Uka
  Ceruja 2018- Edicion i limituar- 12,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 336 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 336 kr
 • Uka
  Kallmet rezervë 2018 - 14% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 336 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 336 kr
 • Kallmeti
  Vaj ulliri Ekstra i virgjër - 1L - KALLMETI
  Lista e cmimeve 211 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 211 kr
 • Duka
  Shesh i bardhë 2021 - 13,5% vol. - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve 303 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 303 kr
 • Uka
  Pulëz Rroshnik 2018 - 12,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 285 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 285 kr
 • Alimani
  Shesh i zi 2021 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve 250 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 250 kr
 • Caco
  Harmoni 2019 - 13,5% vol.- Kantina CACO - Gold medal
  Lista e cmimeve 310 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 310 kr
 • Caco
  Pamid Rozë 2020 -12% vol.- Kantina CACO
  Lista e cmimeve 224 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 224 kr
 • Kallmeti
  Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 45%vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve 345 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 345 kr
 • Alimani
  Merlot Rezervë 2017 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve 346 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 346 kr
 • Bello
  Carmenere 2021 - 13,5% vol. Kantina BELLO - Gold medal
  Lista e cmimeve 413 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 413 kr
 • Caco
  Lyhnid i bardhë 2021 - 12,5% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve 210 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 210 kr
 • Duka
  Cabernet Sauvignon 2021 - 14,5% vol - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve 303 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 303 kr
 • Medaur
  Kallmet Elegance 2018 - 12,5% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve 252 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 252 kr
 • Bello
  Lunatic Cabernet Sauvignon - 12,5% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve 413 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 413 kr
 • Belba
  Shesh i zi Kavaljon 2017 - 14,5% vol. - Kantina BELBA
  Lista e cmimeve 438 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 438 kr
 • Caco
  Lyhnid i kuq 2019 - 13% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve 224 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 224 kr
 • Alimani
  Shesh i bardhë 2020 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve 245 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 245 kr
 • Duka
  Merlot 2020 - 14,5% vol. - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve 258 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 258 kr
 • Uka
  Udha 2018 - 13,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 285 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 285 kr
 • Medaur
  Chardonnay “Estate selection” 2020 - 12,5% vol - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve 302 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 302 kr
 • Medaur
  Kallmet Rezervë 2018 - 14% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve 349 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 349 kr
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht