Prodhuesi ynë kantina Duka.
100% i certifikuar shqiptar.

Rreth Cantina Duka:

mezemer icon product
Duka
Përkushtimi dhe kujdesi ynë në prodhimin e verës Duka fillon me tokën dhe hardhinë me vendndodhjen e saj në qarkun e Durrësit dhe nënrajonin e Ishëm. 5.5 hektarë vresht janë përhapur që nga viti 2004 në formën e një amfiteatri, për sa i përket mikroklimës së krijuar nga pyjet dhe erërave të ftohta që e përqafojnë atë nga jugu. Kultivarët Merlot, Cabernet Sauvignon dhe Tempranillo rriten në mënyrë organike në vreshtin tonë. Që prodhojnë verëra njëvarietale, si dhe verën e Rezervës Duka që është një përzierje e Cabernet Sauvignon, Merlot dhe Tempranillo. Në gamën e produkteve është shtuar edhe Grappa e Gjyshit, një distilim tradicional nga Shqipëria, i prodhuar në kujtim të Enver Dukës, i cili shkroi fjalitë e para në historinë e vreshtit el Duka. Për të qenë më tej një histori që ndërthur traditën dhe teknologjinë bashkëkohore.

Vendndodhja e Verarise Duka

Mbledhja: Cantina Duka

Filtrat
3 produkte

 • Duka
  Shesh i bardhë 2021 - 13,5% vol. - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve €25,30
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €25,30
 • Duka
  Cabernet Sauvignon 2021 - 14,5% vol - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve €25,30
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €25,30
 • Duka
  Merlot 2020 - 14,5% vol. - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve €21,50
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €21,50
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht