mezemer wine oils distillates
Shtëpi
MADE IN ALBANIA
PRODUKTET
Verëra, Raki, Vajra; produktet e Me Zemër
Filtrat
13 produkte

 • Kallmeti
  Vaj ulliri Ekstra i virgjër - 1L - KALLMETI
  Lista e cmimeve 211 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 211 kr
 • Uka
  Pulëz Rroshnik 2018 - 12,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 285 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 285 kr
 • Kallmeti
  Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 45%vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve 345 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 345 kr
 • Alimani
  Merlot Rezervë 2017 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve 346 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 346 kr
 • Herta
  Rakia e Shefit Dod - e vjetëruar 50% vol. - Kantina Herta
  Lista e cmimeve 405 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 405 kr
 • Duka
  Cabernet Sauvignon 2021 - 14,5% vol - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve 303 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 303 kr
 • Bello
  Lunatic Cabernet Sauvignon - 12,5% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve 413 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 413 kr
 • Belba
  Shesh i zi Kavaljon 2017 - 14,5% vol. - Kantina BELBA
  Lista e cmimeve 438 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 438 kr
 • Kinolli
  George's Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve 528 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 528 kr
 • Shkalla Sh.
  Vaj Ulliri Organik Ekstra i Virgjër - 0,5L Gold Medal - SHKALLA
  Lista e cmimeve 138 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 138 kr
 • Musai
  Vaji i Ulliri Organik BIO Extra Virgjer - 0,5 L Gold Medal - Musai
  Lista e cmimeve 170 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 170 kr
 • Kinolli
  Raki rrushi Mokat - 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve 312 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 312 kr
 • Bello
  Merlot 2020 - 13% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve 314 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 314 kr
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht