mezemer wine oils distillates
Ti vjen
MADE IN ALBANIA
PRODUKTET
Verëra, Raki, Vajra; produktet e Me Zemër
Filtrat
24 produkte

 • Kallmeti
  Kallmet Klasik 2020 - 14% vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve 153,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 153,00 kr
 • Kallmeti
  Kallmet Prestigj 2019 - 15% vol. - Kantina KALLMETI - Gold medal
  Lista e cmimeve 211,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 211,00 kr
 • Uka
  Ceruja 2018- Edicion i limituar- 12,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 223,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 223,00 kr
 • Uka
  Kallmet rezervë 2018 - 14% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 223,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 223,00 kr
 • Duka
  Shesh i bardhë 2021 - 13,5% vol. - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve 201,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 201,00 kr
 • Alimani
  Shesh i zi 2021 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve 166,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 166,00 kr
 • Uka
  Pulëz Rroshnik 2018 - 12,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 189,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 189,00 kr
 • Caco
  Harmoni 2019 - 13,5% vol.- Kantina CACO - Gold medal
  Lista e cmimeve 206,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 206,00 kr
 • Caco
  Pamid Rozë 2020 -12% vol.- Kantina CACO
  Lista e cmimeve 149,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 149,00 kr
 • Alimani
  Merlot Rezervë 2017 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve 229,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 229,00 kr
 • Caco
  Lyhnid i bardhë 2021 - 12,5% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve 139,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 139,00 kr
 • Bello
  Carmenere 2021 - 13,5% vol. Kantina BELLO - Gold medal
  Lista e cmimeve 274,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 274,00 kr
 • Caco
  Lyhnid i kuq 2019 - 13% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve 149,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 149,00 kr
 • Duka
  Cabernet Sauvignon 2021 - 14,5% vol - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve 201,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 201,00 kr
 • Bello
  Lunatic Cabernet Sauvignon - 12,5% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve 274,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 274,00 kr
 • Medaur
  Kallmet Elegance 2018 - 12,5% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve 167,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 167,00 kr
 • Belba
  Shesh i zi Kavaljon 2017 - 14,5% vol. - Kantina BELBA
  Lista e cmimeve 284,55 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 284,55 kr
 • Duka
  Merlot 2020 - 14,5% vol. - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve 171,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 171,00 kr
 • Uka
  Udha 2018 - 13,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 189,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 189,00 kr
 • Medaur
  Kallmet Rezervë 2018 - 14% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve 232,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 232,00 kr
 • Alimani
  Shesh i bardhë 2020 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve 162,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 162,00 kr
 • Medaur
  Chardonnay “Estate selection” 2020 - 12,5% vol - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve 200,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 200,00 kr
 • Belba
  Papaz 2017 - 15% vol. - Edicion i limituar - Silver Medal - Kantina BELBA
  Lista e cmimeve 678,20 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 678,20 kr
 • Bello
  Merlot 2020 - 13% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve 208,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 208,00 kr
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht