mezemer wine oils distillates
Shpirtrat
MADE IN ALBANIA
PRODUKTET
Verëra, Raki, Vajra; produktet e Me Zemër
Filtrat
4 produkte

 • Kallmeti
  Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 45%vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve €29,70
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €29,70
 • Herta
  Rakia e Shefit Dod - e vjetëruar 50% vol. - Kantina Herta
  Lista e cmimeve €33,42
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €33,42
 • Kinolli
  George's Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve €43,64
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €43,64
 • Kinolli
  Raki rrushi Mokat - 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve €25,79
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €25,79
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht