Prodhuesi ynë kantina Bello.
100% i certifikuar shqiptar.

Rreth Kantina Bello:

mezemer icon product
Bello
Shishja e parë e verës e prodhuar nga Cantina Bello daton në vitin 1977 dhe më pas, pas disa dekadash përvojë, i dha shkas themelimit aktual të vetë Cantina, e cila u bë zyrtarisht në 1994. Veraria ndodhet në një fshat të Durrësit, Perlat, në një zonë kodrinore 2 km larg detit që shërben si urë lidhëse midis bregdetit dhe zonës malore. Rrushi i verës Bello është të gjitha të certifikuara nga Rauscedo Cooperative Nurseries (VCR), një punishte vere më moderne dhe lider në industri. Hardhitë përzgjidhen dhe mbillen pas një analize të kujdesshme të tokës, e cila falë vendndodhjes gjeografike dhe erës së favorizuar nga deti kërkon një trajtim minimal fitosanitar. Sipërfaqja e mbjellë me hardhi është rreth 8 deri në 10 hektarë. Varietetet e rrushit të pranishme në Veraria Bello janë:

- Shesh i Bardhë (varietet vendas i rrushit shqiptar)
- Merlot
- Carmenere
- Cabernet Sauvignon
- Touriga Nacional
- Malbek.

Një veçori mjaft e rëndësishme e kantinës ka të bëjë me fermentimin, pasi të gjitha fermentimet bëhen duke përdorur "Metodo Ganimede": është një metodë e importuar nga Italia dhe unike në llojin e saj, e përdorur në Shqipëri vetëm nga Cantina Bello.

Vendndodhja e Bello Alimani

Mbledhja: Cantina Bello

Filtrat
3 produkte

 • Bello
  Carmenere 2021 - 13,5% vol. Kantina BELLO - Gold medal
  Lista e cmimeve €35,60
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €35,60
 • Bello
  Lunatic Cabernet Sauvignon - 12,5% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve €35,60
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €35,60
 • Bello
  Merlot 2020 - 13% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve €27,00
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €27,00
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht