Prodhuesi ynë Musai Vaj Ulliri.
100% i certifikuar shqiptar.

Rreth Vajt Ullirit Musai:

mezemer icon product
Musai
Musaj Olive Oil sh.pk është një biznes familjar dhe prej shumë vitesh renditet si një nga prodhuesit më cilësor të vajit të ullirit në Shqipëri. Menaxhohet nga familja Musaj dhe ndodhet në rrethin e Vlorës. Fokusi kryesor i kompanisë ka qenë vaji i ullirit me cilësi të lartë. Produkti ynë është i çertifikuar nga Albinspect - Bio Inspecta si vaj ulliri organik, sipas standardeve evropiane. Kompania përpunon vetëm ullinj të kultivuar në mënyrë organike nga Vlora, një nga zonat më të pasura në ullishtat e vendit. Gjatë 16 viteve të fundit, ne kemi përmirësuar vazhdimisht objektin tonë të vajit të ullirit, në mënyrë që të garantojmë cilësinë më të mirë të mundshme të produktit. Me pajisjet e furnizuara nga Alfa-Laval, Musa ltd. ka përmirësuar kapacitetin e saj prodhues dhe ka përmirësuar prodhimin e saj. Aktualisht, Musaj Olive Oil Ltd mund të prodhojë deri në 400 ton vaj në një sezon (tetor-dhjetor). Ne kemi prodhuar vazhdimisht dhe në mënyrë të qëndrueshme vaj ulliri cilësor për më shumë se 27 vjet. Fokusi në ruajtjen e cilësisë së lartë dhe prodhimit organik na kanë renditur si një nga prodhuesit më të mirë të vajit të ullirit në Shqipëri. Ne jemi krenarë për atë që kemi arritur, por të etur për të avancuar drejt çdo përmirësimi të mundshëm si të produktit ashtu edhe të shërbimeve tona. mundësi për përmirësim të mëtejshëm. Ne të gjithë besojmë se vaji i ullirit ekstra i virgjër me shije më të mirë vjen vetëm nga ullishtat e cilësisë më të lartë dhe të menaxhuara më së miri. Një pjesë thelbësore e arritjeve dhe përkushtimit tonë ndaj cilësisë i përket fermerëve prodhues të ullirit të cilët na furnizojnë me ullinj me cilësi të lartë. Musaj Olive Oil Ltd prodhon vaj ulliri të virgjër dhe ekstra të virgjër të cilësisë së lartë. Produkti ynë është i certifikuar si organik(bio) nga Bio Inspecta. Kjo i mundëson kompanisë të eksportojë vajin e ullirit në SHBA, tregjet evropiane dhe aziatike. Vaj ulliri me fenol të lartë Burimi i lëndës së parë të furnizimit të mullirit tonë mbetet Rajoni Jugor i vendit, i cili është i pasur me ullishtat e varietetit vendas të quajtur “Kalinjot”. Këta ullinj, të vjelur me kujdes dhe të menaxhuar pas vjeljes, janë me presim të ftohtë në objektin tonë. I gjithë ky proces i mundëson vajit të ullirit të ruajë sa më shumë përfitimet e tij shëndetësore. Ullinjtë Kalinjot janë të pasur me polifenol të lartë dhe shfaqin nivele të larta të përbërjeve aromatike. Përbërësit cilësorë dhe ushqyes të këtij vaji përmbushin standardet evropiane.
Lexo më shumë

Vendndodhja e Musai Vaj Ulliri

Mbledhja: Musai Olio di oliva

Musaj Olive Oil Ltd is a family business and since many years, ranked as one of the highest quality olive oil producers in Albania. It is managed by Musaj family and is located in the district of Vlora.
The main focus of the company has been high quality olive oil.
Our product is certified by Albinspect - Bio Inspecta as organic olive oil, according the European Standards. The company processes only organically grown olives from Vlora, one of the richest areas in the olive groves in country. Over the last 16 years, we have continuously improved our Olive Oil facility, in order to guarantee the best possible product quality. With equipment supplied by Alfa-Laval, Musa ltd. has upgraded its production capacity and improved its output. Currently, Musaj Olive Oil Ltd can produce up to 400 tons of oil in a season (October-December). 

We have been consistently and sustainably producing quality olive oil for over 27 years. The focus on maintaining high quality and organic production have ranked us as one of the best olive oil producers in Albania. We are proud of what we have achieved but eager to advance towards any potential improvement of both our product and services.
We are modestly proud on what we have achieved, but very carefully pay the necessary attention and care not only to keep the achievement, but explore any possibility for further improvement. We all believe that the best-tasting Extra Virgin Olive Oil comes out of only the highest quality and best managed olive groves.
An essential part of our achievement and dedication to the quality belongs to the olive producing farmers who supply us with the high quality olives.

Filtrat
1 produkt

  • Musai
    Vaji i Ulliri Organik BIO Extra Virgjer - 0,5 L Gold Medal - Musai
    Lista e cmimeve €14,08
    Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €14,08
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht