mezemer wine oils distillates
Shtëpi
MADE IN ALBANIA
PRODUKTET
Verëra, Raki, Vajra; produktet e Me Zemër
Filtrat
13 produkte

 • Kallmeti
  Vaj ulliri Ekstra i virgjër - 1L - KALLMETI
  Lista e cmimeve €16,40
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €16,40
 • Uka
  Pulëz Rroshnik 2018 - 12,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve €24,50
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €24,50
 • Kallmeti
  Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 45%vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve €29,70
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €29,70
 • Alimani
  Merlot Rezervë 2017 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve €29,80
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €29,80
 • Herta
  Rakia e Shefit Dod - e vjetëruar 50% vol. - Kantina Herta
  Lista e cmimeve €33,42
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €33,42
 • Duka
  Cabernet Sauvignon 2021 - 14,5% vol - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve €26,10
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €26,10
 • Belba
  Shesh i zi Kavaljon 2017 - 14,5% vol. - Kantina BELBA
  Lista e cmimeve €36,20
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €36,20
 • Bello
  Lunatic Cabernet Sauvignon - 12,5% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve €35,60
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €35,60
 • Kinolli
  George's Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve €43,64
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €43,64
 • Shkalla Sh.
  Vaj Ulliri Organik Ekstra i Virgjër - 0,5L Gold Medal - SHKALLA
  Lista e cmimeve €11,41
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €11,41
 • Musai
  Vaji i Ulliri Organik BIO Extra Virgjer - 0,5 L Gold Medal - Musai
  Lista e cmimeve €14,08
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €14,08
 • Kinolli
  Raki rrushi Mokat - 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve €25,79
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €25,79
 • Bello
  Merlot 2020 - 13% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve €27,00
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €27,00
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht