mezemer wine oils distillates
produttore-kallmeti
MADE IN ALBANIA
PRODUKTET
Verëra, Raki, Vajra; produktet e Me Zemër
Filtrat
4 produkte

 • Kallmeti
  Kallmet Klasik 2020 - 14% vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve €19,90
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €19,90
 • Kallmeti
  Kallmet Prestigj 2019 - 15% vol. - Kantina KALLMETI - Gold medal
  Lista e cmimeve €27,40
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €27,40
 • Kallmeti
  Vaj ulliri Ekstra i virgjër - 1L - KALLMETI
  Lista e cmimeve €16,40
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €16,40
 • Kallmeti
  Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 45%vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve €29,70
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €29,70
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht