mezemer wine oils distillates
Top selling wines
MADE IN ALBANIA
PRODUKTET
Verëra, Raki, Vajra; produktet e Me Zemër
Filtrat
14 produkte

 • Kallmeti
  Kallmet Klasik 2020 - 14% vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve €19,90
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €19,90
 • Duka
  Shesh i bardhë 2021 - 13,5% vol. - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve €26,10
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €26,10
 • Alimani
  Shesh i zi 2021 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve €21,60
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €21,60
 • Caco
  Harmoni 2019 - 13,5% vol.- Kantina CACO - Gold medal
  Lista e cmimeve €26,70
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €26,70
 • Alimani
  Merlot Rezervë 2017 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve €29,80
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €29,80
 • Caco
  Lyhnid i bardhë 2021 - 12,5% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve €18,10
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €18,10
 • Bello
  Carmenere 2021 - 13,5% vol. Kantina BELLO - Gold medal
  Lista e cmimeve €35,60
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €35,60
 • Medaur
  Kallmet Elegance 2018 - 12,5% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve €21,70
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €21,70
 • Caco
  Lyhnid i kuq 2019 - 13% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve €19,30
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €19,30
 • Alimani
  Shesh i bardhë 2020 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve €21,10
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €21,10
 • Uka
  Udha 2018 - 13,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve €24,50
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €24,50
 • Medaur
  Kallmet Rezervë 2018 - 14% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve €30,10
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €30,10
 • Medaur
  Chardonnay “Estate selection” 2020 - 12,5% vol - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve €26,00
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €26,00
 • Bello
  Merlot 2020 - 13% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve €27,00
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje €27,00
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht