mezemer wine oils distillates
Të gjitha produktet
MADE IN ALBANIA
PRODUKTET
Verëra, Raki, Vajra; produktet e Me Zemër
Filtrat
28 produkte

 • Kallmeti
  Kallmet Klasik 2020 - 14% vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve 153,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 153,00 kr
 • Kallmeti
  Kallmet Prestigj 2019 - 15% vol. - Kantina KALLMETI - Gold medal
  Lista e cmimeve 211,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 211,00 kr
 • Uka
  Ceruja 2018- Edicion i limituar- 12,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 223,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 223,00 kr
 • Uka
  Kallmet rezervë 2018 - 14% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 223,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 223,00 kr
 • Kallmeti
  Vaj ulliri Ekstra i virgjër - 1L - KALLMETI
  Lista e cmimeve 140,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 140,00 kr
 • Duka
  Shesh i bardhë 2021 - 13,5% vol. - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve 201,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 201,00 kr
 • Alimani
  Shesh i zi 2021 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve 166,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 166,00 kr
 • Uka
  Pulëz Rroshnik 2018 - 12,5% vol. - Kantina UKA
  Lista e cmimeve 189,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 189,00 kr
 • Kallmeti
  Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 45%vol. - Kantina KALLMETI
  Lista e cmimeve 229,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 229,00 kr
 • Caco
  Harmoni 2019 - 13,5% vol.- Kantina CACO - Gold medal
  Lista e cmimeve 206,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 206,00 kr
 • Caco
  Pamid Rozë 2020 -12% vol.- Kantina CACO
  Lista e cmimeve 149,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 149,00 kr
 • Alimani
  Merlot Rezervë 2017 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve 229,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 229,00 kr
 • Bello
  Carmenere 2021 - 13,5% vol. Kantina BELLO - Gold medal
  Lista e cmimeve 274,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 274,00 kr
 • Caco
  Lyhnid i bardhë 2021 - 12,5% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve 139,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 139,00 kr
 • Herta
  Rakia e Shefit Dod - e vjetëruar 50% vol. - Kantina Herta
  Lista e cmimeve 262,74 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 262,74 kr
 • Duka
  Cabernet Sauvignon 2021 - 14,5% vol - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve 201,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 201,00 kr
 • Medaur
  Kallmet Elegance 2018 - 12,5% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve 167,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 167,00 kr
 • Caco
  Lyhnid i kuq 2019 - 13% vol. - Kantina CACO
  Lista e cmimeve 149,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 149,00 kr
 • Bello
  Lunatic Cabernet Sauvignon - 12,5% vol. - Kantina BELLO
  Lista e cmimeve 274,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 274,00 kr
 • Kinolli
  George's Raki e vjetëruar 2018 - 0,7L 49% vol. - KINOLLI
  Lista e cmimeve 343,09 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 343,09 kr
 • Belba
  Shesh i zi Kavaljon 2017 - 14,5% vol. - Kantina BELBA
  Lista e cmimeve 284,58 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 284,58 kr
 • Medaur
  Kallmet Rezervë 2018 - 14% vol. - Kantina MEDAUR
  Lista e cmimeve 232,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 232,00 kr
 • Alimani
  Shesh i bardhë 2020 - 13,5% vol. - Kantina ALIMANI
  Lista e cmimeve 162,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 162,00 kr
 • Duka
  Merlot 2020 - 14,5% vol. - Kantina DUKA
  Lista e cmimeve 171,00 kr
  Lista e cmimeve Çmimi me zbritje 171,00 kr
Pyetjet e bëra shpesh
Keni ndonjë shqetësim? Hidhini një sy pyetjeve të bëra më shpesh
Transporti dhe kthimi
Lexoni politikën tonë të transportit dhe kthimit
Na kontaktoni
Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Flasim shqip, italisht dhe anglisht